‘’GOED VINDBAAR, GEBRUIKSVRIENDELIJK EN EEN MOOIE UITSTRALING’’

websites voor tandartspraktijken

Nieuwe websites voor tandartspraktijken

Of je praktijk nou gevuld is met patiënten of dat je nog lege stoelen hebt: een goede website is altijd belangrijk. Wij werken vanuit het idee dat een website esthetisch moet kloppen, hij aansluit bij je identiteit en bovenal inspeelt op de behoeften van de patiënt. Een goede website informeert niet alleen de patiënt, maar is ook een ontlastende factor in de praktijk. De openingstijden zijn online zichtbaar, nieuwe patiënten kunnen zich direct inschrijven en het is duidelijk welke behandelingen jullie uitvoeren. Een absolute tijdswinst voor de assistenten en baliemedewerkers.

Bij het ontwerpen, ontwikkelen en vullen van de website heb je bij Actum Dental altijd één vast contactpersoon. Waar je bij andere organisaties regelmatig met diverse specialisten te maken krijgt, vinden wij het belangrijk dat alle communicatie via één persoon verloopt. Dit voorkomt onduidelijkheid, een overvolle mailbox en diverse communicatiestaartjes waar je deel van uitmaakt. Jouw persoonlijke contactpersoon bij Actum Dental bewaakt de werkzaamheden van de designer, developer, copy writer, fotograaf en online marketingspecialist.

Bij het ontwikkelen van een nieuwe website, hebben wij de grootste aandacht voor het leggen van de juiste basis voor een goede vindbaarheid ervan. Techniek, content en autoriteit gaan bij een optimale vindbaarheid hand in hand. Hoe hoger je in Google te vinden bent, hoe groter de kans dat (potentiële) patiënten jullie weten te vinden. Tijdens het gehele proces staat deze vindbaarheid centraal.

Heb je momenteel een website bij een andere partij? Dan helpen wij je graag bij het overzetten van het contract en de website.

Hosting en onderhoud

Om een website optimaal te laten werken, is het van belang samen te werken met een goede hostingpartner. Indien gewenst kan Actum Dental contact leggen en onderhouden met diverse hostingpartijen.

Periodiek onderhoud aan de website is (net als in de mond) een belangrijk onderdeel in het optimaal operationeel houden van de website. Dit onderhoud nemen wij graag op ons. Zo kan jij dit van je to-do list afstrepen.

Zijn er onverhoopt problemen met de website? Actum Dental zet zich ervoor in om alles zo snel mogelijk weer operationeel te krijgen. Zo ben je nooit lang uit de lucht en kunnen jullie patiënten de website weer snel bereiken.

Content

Actum Dental kan de website volledig voorzien van kwalitatieve content. Door onze ervaring met het schrijven van teksten voor websites voor tandartspraktijken kunnen wij deze snel en adequaat opleveren en verwerken. De juiste tone of voice, correcte informatie en doelgericht taalgebruik zijn de drie pijlers van waaruit Actum Dental tekstuele content creëert en oplevert.

Je website naar het hoogste niveau tillen doen wij door het maken van eigen beeldmateriaal. Indien gewenst komt er een fotograaf naar de praktijk en legt jullie praktijk en eventueel de medewerkers vast. Deze foto’s en video’s kunnen wij gebruiken op de website, in nieuwsbrieven, persberichten en op sociale media. Vul je de website liever met stockfoto’s? Ook dat faciliteren wij graag.

Neem contact met ons op

Actum Dental is gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites voor tandartspraktijken. Neem contact met ons op voor een kennismaking en een vrijblijvende offerte. Wij komen graag langs in jullie praktijk zodat we samen kunnen ontdekken hoe we tot een zo mooi en functioneel mogelijk eindresultaat komen.

Ook kunnen we jullie helpen met onderstaande diensten

Identiteit

Actum Dental zet jullie gewenste beeld en uitstraling van de praktijk om in een krachtige identiteit.

Alles over identiteit

Online Marketing

Online marketing helpt (potentiële) patiënten jullie praktijk online te vinden.

Alles over online marketing

Communicatie & PR

Actum Dental realiseert relevante publicaties over jullie praktijk

Alles over communicatie & PR
image description

WIL JE MEER WETEN OVER WEBSITES VOOR TANDARTSPRAKTIJKEN?

wij kunnen je hierin volledig ontzorgen