‘’LAAT ZIEN WAAR JE TROTS OP BENT’’

communicatie en PR voor tandartspraktijken

Communicatie en PR voor tandartspraktijken

Het kracht van communicatie en PR voor tandartspraktijken wordt regelmatig onderschat. De meeste tandartspraktijken opereren op lokaal niveau. Het is dan ook essentieel om goede banden met de lokale media te onderhouden. In het geval van belangrijke ontwikkelingen in de praktijk, het werven van nieuwe patiënten, bij een overname of bij het aanbieden van een nieuwe en unieke dienst kan dit zeer relevant en interessant zijn voor lokale media. Door middel van persberichten en advertorials realiseert Actum Dental publicaties in/op relevante (lokale) kranten, tijdschriften, nieuwszenders en radioprogramma’s. Samen met jullie stelt Actum Dental communicatiedoelen vast, koppelt deze aan ter zake doende nieuwshaakjes en legt en onderhoudt het contact met de media.

Crisiscommunicatie tandartspraktijk

In het geval van calamiteiten, kan het nodig zijn communicatieve actie te ondernemen. Denk hierbij aan gevallen als een faillissement of overlijden, maar ook bij onvoorziene technische- en logistieke problemen. Actum Dental ondersteunt jullie in het vaststellen van de juiste informatie en handelt snel, adequaat en met de juiste toon.

Communicatie bij overname of fusie tandartspraktijk

Zet je de praktijk van een andere tandarts voort of fuseert jullie praktijk met een andere? Gefeliciteerd! Actum Dental heeft veel ervaring in de communicatie rondom overnames en fusies van tandartspraktijken. Wij stippelen graag een uitgebreide routekaart uit, waarin de communicatie naar patiënten, collega’s, medewerkers en verwijzers duidelijk is. Geef je nieuwe praktijk een goede start door heldere communicatie met de juiste informatie.

Actum Dental is gespecialiseerd in communicatie en PR voor tandartspraktijken. Tijdens een persoonlijke kennismaking leren wij graag meer over jullie praktijk, visie en toekomstplannen. Samen nemen we diverse communicatiekansen onder de loep.

Wij nemen graag de tijd om jullie praktijk, medewerkers en patiënten goed te leren kennen. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. 

Ook kunnen we jullie helpen met onderstaande diensten

Identiteit

Actum Dental zet de gewenste beeld en uitstraling van de praktijk om in een krachtige identiteit.

Alles over identiteit

Websites

Een goede website is optimaal vindbaar, gebruiksvriendelijk en procesondersteunend

Alles over websites

Online Marketing

Online marketing helpt jullie (potentiële) patiënten de praktijk online te vinden

Alles over online marketing
image description

WIL JE MEER WETEN OVER COMMUNICATIE EN PR VOOR TANDARTSPRAKTIJKEN?

wij kunnen je hierin volledig ontzorgen