‘’KLEUR BEKENNEN IS HEEL BELANGRIJK OM OP TE VALLEN’’

identiteit

Identiteit

Hoe ziet jullie patiënt de praktijk? Komt dit overeen met het beeld dat jullie willen dat ze hebben? Voor een prettige relatie met de patiënt is het belangrijk dat hij weet wat hij van jullie kan verwachten. Welke sfeer hangt er in de praktijk, welke behandelingen voeren jullie uit en wat is jullie specialisme?

Actum Dental zet het gewenste beeld en de uitstraling van de praktijk om in een krachtige identiteit. Deze identiteit vormt de basis van alle communicatie-uitingen. Van een logo op de deur tot de kleuren op de website en in de wachtkamer: alles staat met elkaar in verbinding en vloeit voort uit de identiteit van de praktijk.

In een op maat gemaakt proces kijken we samen met jullie naar de gewenste uitstraling van de praktijk. Wij vertalen dit door naar de rest van de communicatie-uitingen. Wij spreken graag bij jullie af in de praktijk of bij ons op kantoor om kennis te maken en te ontdekken waar wij jullie kunnen helpen om de praktijk nog beter herkenbaar te maken.

Huisstijl en logo

Een herkenbaar logo is niet alleen mooi, maar helpt de patiënt jullie snel te herkennen. Een goed logo roept direct een gevoel op. Wat wil je dat jullie patiënten voelen als ze jullie logo zien? Actum Dental gelooft in de kracht van herkenbaarheid en esthetisch kloppende communicatie-uitingen. In het ontwerpen van een logo en huisstijl borduren we voort op de eerder vastgestelde identiteit.

De huisstijl en het logo zijn toepasbaar op veel plekken. Uiteraard op de gevel van de praktijk, de website, op sociale media, in persberichten en in online marketingcampagnes, maar ook op brieven aan patiënten, verwijzers en collega’s. Een herkenbaar logo draagt bij aan het gevoel dat jullie patiënten en relaties bij de praktijk hebben.

Middels een snel en efficiënt traject zetten wij samen met jullie de identiteit om in een logo en huisstijl. Hierbij komen wij snel met een ontwerpvoorstel en streven ernaar het werktempo hoog te houden. Dit houdt in dat er niet meer besprekingen zijn dan nodig en we hakken een knoop door in het tempo dat bij jullie past.

Wij nemen graag de tijd om jullie praktijk, medewerkers en patiënten goed te leren kennen. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. 

Ook kunnen we jullie helpen met onderstaande diensten

Websites

Een goede website is optimaal vindbaar, gebruiksvriendelijk en procesondersteunend

Alles over websites

Online Marketing

Online marketing helpt jullie (potentiële) patiënten de praktijk online te vinden

Alles over online marketing

Communicatie & PR

Actum Dental realiseert relevante publicaties over jullie praktijk

Alles over communicatie & PR
image description

WIL JE MEER WETEN OVER HOE JE EEN IDENTITEIT ONTWIKKELT

wij kunnen je hierin volledig ontzorgen