‘’HOE KOMEN JULLIE IN CONTACT MET (POTENTIËLE) PATIËNTEN? ’’

Online Marketing voor tandartspraktijken

Online marketing

Online marketing voor tandartspraktijken is een specialistische tak van sport. Actum Dental heeft zich volledig gespecialiseerd in marketing en communicatie voor tandartsen. Vanuit deze expertise zetten wij meetbare en doelgerichte online marketingcampagnes op. In de eerste fase stellen we diverse doelstellingen met jullie vast. Denk hierbij aan het realiseren van meer patiënt-inschrijvingen, een betere vindbaarheid, een het promoten van bepaald specialisme of dat bestaande patiënten jullie beter kunnen bereiken. Dit allemaal in overleg en kan indien nodig gaandeweg aangepast worden. Daarnaast kunnen wij helpen bij het starten en onderhouden van jullie social media kanalen en ondersteunen wij in het samenstellen en verzenden van nieuwsbrieven.

SEO

SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Bij SEO wordt ernaar gestreefd om een website optimaal vindbaar te maken in zoekmachines. Hierbij gaat het om een organische vindbaarheid, waarbij je onbetaald zo hoog mogelijk in de zoekresultaten van zoekmachines (zoals in Google) probeert te komen. Maar liefst 95 procent van de Nederlanders gebruikt een zoekmachine wanneer ze ergens naar op zoek zijn. Hierbij klikt het grootste deel van deze mensen op een van de eerste resultaten die zij te zien krijgen. Het is als tandartspraktijk dan ook vitaal om goed vindbaar te zijn op voor jullie relevante zoekwoorden. Dit kan bijvoorbeeld zijn ‘tandarts plaatsnaam’, maar ook ‘implantoloog plaatsnaam’ of ‘orthodontist plaatsnaam’. Door middel van SEO sturen wij op de gebieden waarin jullie vindbaar willen zijn. Bij SEO zijn drie elementen van belang: techniek, content en autoriteit.

Actum Dental heeft veel kennis en ervaring in online marketing voor tandartspraktijken en SEO-werkzaamheden en helpt graag bij het optimaliseren van jullie vindbaarheid.

SEA

SEA staat voor Search Engine Advertising. Waar er bij SEO gestreefd wordt naar een organische (onbetaalde) vindbaarheid op relevante zoektermen, kies je er bij SEA voor om tegen betaling beter vindbaar te worden in zoekmachines. Net als bij SEO kun je ook bij SEA zelf bepalen welke zoektermen voor de praktijk relevant zijn. Actum Dental stelt samen met jullie belangrijke zoektermen vast, start effectieve en meetbare SEA-campagnes en monitort en stuurt indien nodig bij. Na afloop ontvangen jullie een uitgebreide rapportage, waarna wij gezamenlijk kritisch de resultaten analyseren.

Sociale media

Zichtbaar zijn op en adverteren via sociale media, zijn in deze tijd belangrijke onderdelen van jullie praktijkcommunicatie. De Facebook- en Instagram-pagina zijn bij uitstek een plek waar je snel en op een informele manier in contact kunt staan met patiënten. Communiceer je openingstijden via Facebook, deel een mooie casus op Instagram en werf nieuwe patiënten middels effectieve en zeer goed meetbare (lokale) campagnes. Wij kunnen jullie op gang helpen of al het werk uit handen nemen.

Nieuwsbrief

Hoe houden jullie de patiënt op de hoogte van belangrijke ontwikkelingen? Een periodieke nieuwsbrief is een mooie manier om patiënten te voorzien van belangrijke informatie uit de praktijk, maar ook een goede plek om te schrijven over mondhygiëne, nieuws uit de wetenschap, veranderende voorwaarden bij zorgverzekeraars en andere relevante mededelingen. Actum Dental faciliteert graag jullie nieuwsbrief.

Online Marketing voor tandartspraktijken

Online Marketing voor tandartspraktijken? Dat is heel belangrijk. Actum Dental neemt hierin alles uit handen en laat jullie achter met het gewenste resultaat.

Wij nemen graag de tijd om jullie praktijk, medewerkers en patiënten goed te leren kennen. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. 

Ook kunnen we jullie helpen met onderstaande diensten

Websites

Een goede website is optimaal vindbaar, gebruiksvriendelijk en procesondersteunend

Alles over websites

Identiteit

Actum Dental zet uw gewenste beeld en uitstraling van de praktijk om in een krachtige identiteit.

Alles over identiteit

Communicatie & PR

Actum Dental realiseert relevante publicaties over jullie praktijk

Alles over communicatie & PR
image description

WIL JE MEER WETEN OVER ONLINE MARKETING VOOR TANDARTSPRAKTIJKEN?

wij kunnen je hierin volledig ontzorgen