‘’WIJ ZIJN DE GESPECIALISEERDE SCHAKEL TUSSEN PRAKTIJK EN PATIËNT ’’

Actum Dental

Over Actum Dental

Actum Dental is een full-service marketing en communicatiebureau voor tandartspraktijken. Wij helpen tandartspraktijken bij het vaststellen van hun identiteit, bouwen websites, verzorgen alle content, zetten effectieve (online)marketingcampagnes op, geven trainingen en ondersteunen in de communicatie met patiënten, collega’s en lokale media.

Als tandarts sta je het liefst zo veel mogelijk aan de stoel. Hier kun je het meest voor je patiënten betekenen. Je werkzaamheden vinden plaats in de behandelkamer, maar daar stoppen ze voor de praktijk niet. Het is voor een moderne tandartspraktijk van groot belang om zowel online als offline op de juiste manier zichtbaar te zijn bij de patiënt. Wij laten jou het werk aan de stoel doen, dan nemen wij de marketing en communicatie op ons.

Eén contactpersoon

Actum Dental werkt efficiënt en met meetbaar resultaat. Je hebt bij ons altijd één contactpersoon. Dit houdt alle lijnen kort en de communicatie snel. Zo ontwerpen en ontwikkelen wij alle websites zelf, voorzien deze volledig van content en zorgen ervoor dat hij goed vindbaar en optimaal bereikbaar is.

De stoelen vullen

Heb je al een huisstijl, logo en website, maar is de praktijk nog niet volledig gevuld met patiënten? Actum Dental helpt met doelgerichte campagnes de stoelen te vullen. Een mooie website is belangrijk, maar goed gevonden worden door (potentiële) patiënten is misschien nog wel belangrijker.

Communicatie & PR bij overnames

In het geval van een praktijkoverdracht komt er veel op je af. Een goede communicatiestrategie naar patiënten is van groot belang. Wij hebben veel ervaring met communicatie en PR rondom overnames. Ook denken wij graag mee over een nieuwe identiteit, logo, huisstijl en website en begeleiden bij het overnemen en overzetten van een eventuele oude website.

Trainingen  

Wij verzorgen diverse trainingen voor medewerkers en eigenaren van tandartspraktijken. Leer zelf eenvoudige aanpassingen op de website door te voeren, nieuwsbrieven te versturen en online campagnes te starten. Tevens organiseren wij klantvriendelijkheidstrainingen voor medewerkers van tandartspraktijken.

Actum Dental is dé gespecialiseerde schakel tussen tandartspraktijk en patiënt. Wij helpen je graag om je praktijk verder te laten groeien.

Wij nemen graag de tijd om jullie praktijk, medewerkers en patiënten goed te leren kennen. Neem vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken. 

Contact

Neem contact met ons op via het contactformulier, mail naar [email protected] of bel naar +31 6 10899616.

Ook kunnen we jullie helpen met onderstaande diensten

Websites

Een goede website is optimaal vindbaar, gebruiksvriendelijk en procesondersteunend

Alles over websites

Online Marketing

Online marketing helpt (potentiële) patiënten jullie praktijk online te vinden

Alles over online marketing

Communicatie & PR

Actum Dental realiseert relevante publicaties over jullie praktijk

Alles over communicatie & PR
image description

WIJ KOMEN GRAAG VRIJBLIJVEND MET JE IN CONTACT